Mrkvový olej 100% bio lisovaný za studena, olej, 100 ml Viditelné, krásné opálení Snadno se roztírá chrání před škodlivými UV paprsky obnovuje jejich pružnost, měkkost a hladkost

Ceny od
483,38

Vybrané

POROVNAT VšECHNY WEBOVé OBCHODY (2)

Popis

Amazon Mrkvový olej se také nazývá karotenový olej - díky obsahu více než 600 druhů karotenu se používá jako přírodní samoopalovací prostředek a po prvním použití dodává pokožce teplou, matně hnědou barvu čerstvého opálení. Aktivuje fyziologické funkce pokožky a obnovuje její pružnost, měkkost a hladkost. Působí proti vráskám a díky obsahu vitamínů A, B, C, E a F je bohatý na minerály a mastné kyseliny a chrání před škodlivým UV zářením, proto se mrkvový olej výborně hodí jako opalovací olej. Snadno se roztírá, ihned po nanesení oleje má pokožka viditelné, krásné opálení. Mrkvový olej v kosmetickém průmyslu se používá jako přísada emulzí, balzámů pro suchou, šupinatou, zralou kůži a jako přísada do ochranných krémů nebo kosmetiky po opalování. Olej působí napínavě, uklidňuje, zlepšuje dělení buněk, zabraňuje vráskám. Lze použít po naředění jiným olejem, např. např. olej ze sladkých mandlí. Pak zabráníme příliš intenzivnímu ztmavnutí pokožky, ale také rovnoměrnější barvě. Olej lze přidat do rozpuštěného bambuckého másla, babassu nebo kokosového oleje, ale také hotové krémy, krémy atd. Důležité: Mrkvový olej by měl být těsně uzavřen a skladován bez vzduchu a světla. Je koncipován pro rychlé opotřebení, protože je velmi citlivý na kyslík a světlo. Při kontaktu s oblečením se může v pomeranči zašpinit.

Porovnání webových obchodů (2)

Shop
Cena
(19,97 €)
483,38 
(19,97 €)
483,38 
Popis (1)

Mrkvový olej se také nazývá karotenový olej - díky obsahu více než 600 druhů karotenu se používá jako přírodní samoopalovací prostředek a po prvním použití dodává pokožce teplou, matně hnědou barvu čerstvého opálení. Aktivuje fyziologické funkce pokožky a obnovuje její pružnost, měkkost a hladkost. Působí proti vráskám a díky obsahu vitamínů A, B, C, E a F je bohatý na minerály a mastné kyseliny a chrání před škodlivým UV zářením, proto se mrkvový olej výborně hodí jako opalovací olej. Snadno se roztírá, ihned po nanesení oleje má pokožka viditelné, krásné opálení. Mrkvový olej v kosmetickém průmyslu se používá jako přísada emulzí, balzámů pro suchou, šupinatou, zralou kůži a jako přísada do ochranných krémů nebo kosmetiky po opalování. Olej působí napínavě, uklidňuje, zlepšuje dělení buněk, zabraňuje vráskám. Lze použít po naředění jiným olejem, např. např. olej ze sladkých mandlí. Pak zabráníme příliš intenzivnímu ztmavnutí pokožky, ale také rovnoměrnější barvě. Olej lze přidat do rozpuštěného bambuckého másla, babassu nebo kokosového oleje, ale také hotové krémy, krémy atd. Důležité: Mrkvový olej by měl být těsně uzavřen a skladován bez vzduchu a světla. Je koncipován pro rychlé opotřebení, protože je velmi citlivý na kyslík a světlo. Při kontaktu s oblečením se může v pomeranči zašpinit.


Specifikace produktu

Značka HEBESO
EAN
  • 5904730165648
Barva
  • Carrot100 ml
MPN
  • 1

Ceny byly naposledy aktualizovány:

Vybraná Volba
483,38 
Do obchodu