Naissance Jojobový olej Gold (č. 233) 100 ml přírodní lisovaný za studena pro péči o vlasy pokožku hlavy, vousy, pokožku, obličej, masáž, kosmetiku veganská péče pleť
Vybrané
|
(9,99 €)
241,77 Kč |
Do obchodu
|
|
(9,99 €)
241,81 Kč |
Do obchodu
|
Popis
Amazon Marketplace
Lisovaný za studena: za studena lisovaný jojobový olej zlatý (Simmondsia chinensis) s typickým, lehce decentním zápachem Vyrovnávací: Jojobový olej je vhodný pro všechny typy pleti a také pro citlivou pokožku. Vyrovnává, neucpává póry a je tak perfektní pro všechny, kteří trpí mastnou pokožkou. Obsahuje vitamin E, což z něj dělá skvělý olej pro zralou pokožku. Bohaté na živiny: bohaté na esenciální mastné kyseliny, kyselinu erukovou a kyselinu eicosenovou a přírodní vitamin E. Hlavní složkou jojobového oleje je kyselina eicosenová, známá také jako kyselina arachová, mononenasycená omega-9 mastná kyselina, která je velmi podobná přirozeně vytvořenému oleji v našem kožním mazu. To znamená, že se olej dobře vstřebává do pokožky, snadno se roztírá a nezanechává žádný mastný film. Hydratační péče: Jojobový olej Gold je vynikající hydratační prostředek, hloubkově pečuje a přesto je lehký na kůži. Vytváří ochrannou bariéru na kůži, ale přesto nechává kůži dýchat. Ideální hydratace pro pokožku, ruce, vlasy a nehty nebo jako základní olej v aromaterapii nebo ve směsích masážních olejů. Lze snadno smíchat s éterickými oleji a vytvořit tak vlastní směsi. Netestováno na zvířatech a veganské. Tento přírodní produkt je nejen bohatý na živiny, ale lze jej použít také jako salátový dresink a na vaření
Porovnání webových obchodů (2)
Lisovaný za studena: za studena lisovaný jojobový olej zlatý (Simmondsia chinensis) s typickým, lehce decentním zápachem Vyrovnávací: Jojobový olej je vhodný pro všechny typy pleti a také pro citlivou pokožku. Vyrovnává, neucpává póry a je tak perfektní pro všechny, kteří trpí mastnou pokožkou. Obsahuje vitamin E, což z něj dělá skvělý olej pro zralou pokožku. Bohaté na živiny: bohaté na esenciální mastné kyseliny, kyselinu erukovou a kyselinu eicosenovou a přírodní vitamin E. Hlavní složkou jojobového oleje je kyselina eicosenová, známá také jako kyselina arachová, mononenasycená omega-9 mastná kyselina, která je velmi podobná přirozeně vytvořenému oleji v našem kožním mazu. To znamená, že se olej dobře vstřebává do pokožky, snadno se roztírá a nezanechává žádný mastný film. Hydratační péče: Jojobový olej Gold je vynikající hydratační prostředek, hloubkově pečuje a přesto je lehký na kůži. Vytváří ochrannou bariéru na kůži, ale přesto nechává kůži dýchat. Ideální hydratace pro pokožku, ruce, vlasy a nehty nebo jako základní olej v aromaterapii nebo ve směsích masážních olejů. Lze snadno smíchat s éterickými oleji a vytvořit tak vlastní směsi. Netestováno na zvířatech a veganské. Tento přírodní produkt je nejen bohatý na živiny, ale lze jej použít také jako salátový dresink a na vaření
Ceny byly naposledy aktualizovány: